SPØRSMÅL & Svar

Spørsmål:

Hvorfor har Purolett doble varmebatterier?

 

Svar:

Doble varmebatterier har mange fordeler, for det første fungerer Purolett utmerket med kun en av dem i gang, så Purolett kan brukes når det ikke er nok strøm til to varmebatterier. Dette tillater også bruk med solceller og omformere.

 


En fordel er at dersom en varmebatteri skulle gå i stykker, kan toalettet fortsatt brukes uten problemer, inntil en erstatning er montert!

 


Med doble varmebatterier har vi et lavere Watt-tall per sløyfe, noe som øker deres levetid.

 

Spørsmål:

Kan du bruke en diesel- eller bensingenerator til å drive Purolett?

Svar:

Ja! Siden Purolett ikke har noen kretskort, har billigere generatorer en tendens til å ødelegge med sin ujevne strømforsyning.

 

Spørsmål:

Må Purolett forbrenningstoaletter varmes opp over vinteren?

Svar:

Purolett forbrenningstoaletter tåler minusgrader, de kan stå i uoppvarmede og kalde rom om vinteren. Dette er fordi den som sagt ikke har noen temperaturfølsomme komponenter.

Spørsmål:

Du må vise bilder av installasjonen og toalettet for at garantien skal gjelde som med andre merker.

 

Svar:

Nei, det er ikke nødvendig. Garantien gjelder alltid for oss.

 


Spørsmål:

Hvorfor har Purolett et lukket luftsystem?

Svar:

Et lukket luftsystem har mange fordeler!

Forbrenningstoaletter bruker cirka 200 kubikkmeter luft i timen under forbrenning. Denne luften må tas fra et sted, for så å forlate huset sammen med avgassene. Uten et lukket luftsystem tas denne luften rett og slett fra rommet, som derfor kjøles ned. Uten lukket luftsystem må du også installere en stor ventil, som avkjøler huset.

 


Med vårt lukkede luftsystem tas luften i stedet fra utsiden direkte inn i toalettet via et eget rør. Dette gjøres med mindre effekt på temperaturen i huset, og du slipper å montere ventil på veggen!

 


Spørsmål:

Kreves det regelmessig service av Purolett forbrenningstoalett?

 

Svar:

Nei, vi har nøye designet Puroletts forbrenningstoaletter med pålitelighet i tankene. De krever bare regelmessig rengjøring.

 

Spørsmål:

Hvor mange personer kan bruke Puroletts forbrenningstoalett per dag. Hva er kapasiteten?

 

Svar:

Det er anslått at Purolett kan brukes av 12-14 personer / ganger per dag.
Men dette er et ekstremt vanskelig spørsmål å svare på, da dette avhenger av mengden. Voksne som har spist/drukket reduserer antall ganger sammenlignet med små barn.

 


Det som også påvirker kapasiteten er volumet på askebegeret, og tiden for forbrenning. Purolett har markedets største askeboks på ni liter. Vårt manuelle timersystem og utformingen av brennkammeret gjør at Puroletts forbrenning trolig er den raskeste på markedet.

 


Spørsmål:

Har Purolett en indikatorlampe / display som varsler at service må utføres for at garantien fortsatt skal gjelde?

 

Svar:

Nei.

 

Spørsmål:

Hvis for eksempel en varmebatteri skulle gå i stykker, må jeg bestille en reparatør eller kan jeg bytte selv?

 


Svar:

Ja, du kan bytte varmebatteri selv om du er litt nevenyttig.

 


Spørsmål:

Hvordan fungerer kaldrasbeskyttelsen som Purolett er alene på markedet med?

 

Svar:

Vår kuldebeskyttelse åpner og lukker automatisk, og reduserer kaldstøyen på toalettet ditt.

 


Spørsmål:

Hvor er Purolett laget?

 

Svar:

Purolett produseres i Älvsjö utenfor Stockholm med underleverandører i Vallentuna, (Plåt) Nyköping (Plast) og Skåne (Värmeslingor). Våre elektriske komponenter kommer for det meste fra Europa.

 


Spørsmål:

Hvor lang er garantien?

 


Svar:

Garantien er på 3 år og gjelder alt!

 

Spørsmål:

Hvorfor tilbyr dere ikke en serviceavtale?

 

Svar:

Vi mener at det vil være uærlig å la kunden betale for å erstatte deler som vil vare, og ellers være helt dekket av garantien.

 


En serviceavtale koster vanligvis tre til fire kroner per bruk av toalettet. Vi mener at kunden ikke skal måtte bære denne kostnaden, når alt likevel er inkludert i garantien. Dette er en av grunnene til at vi har utviklet et servicefritt forbrenningstoalett.

Husk

Din Purolett trenger ikke regelmessig service, bare vanlig rengjøring. Saltet fra urinen din vil etter hvert samle seg i askebegeret da det ikke kan fordampe. Saltet fjerner du ved å fylle askebegeret med vann og la det stå i et par timer, noen dråper eddik i vannet letter prosessen.
Avtrekksluften må også renses av og til, gjerne to ganger i året. I tillegg til dette blir din Purolett rengjort som et vanlig toalett.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
OK